Tof dat je lid wilt worden van de KNVvL. Als lid steun je ons doel om jou zorgeloos en veilig te laten genieten van je luchtsport of luchtvaart hobby.
Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een KNVvL-lidmaatschap? We hebben ze voor je op een rij gezet.

Je lidmaatschap kan je gemakkelijk online aanvragen. Selecteer hieronder van welke afdeling jij lid wil worden:

Vliegende afdelingen

Grondgebonden afdelingen

Kennis afdelingen

Het lidmaatschap van de KNVvL loopt gedurende een kalenderjaar en wordt begin december van het lopende jaar verlengd voor het gehele volgende jaar.
Word je lid na 30 juni dan betaal je 50% van het jaar lidmaatschap.
Word je KNVvL lid in de maand oktober van een lopend jaar, dan betaal je inschrijfgeld a €12,50 én ben je lid voor het opvolgende jaar. Je betaald dan in januari de volledige contributie voor dat jaar.

Mijn KNVvL & Verzekering

Nadat je bent aangemeld als lid kun je inloggen op mijn.KNVvL.nl en de KNVvL app.

Je kunt er:

  • Persoonlijke gegevens (zoals naam en adres) bekijken en aanpassen;
  • Je facturen bekijken;
  • De voorwaarden van je verzekeringen bekijken;
  • Brevetten en aantekeningen bekijken.

Je verzekeringsbewijs en de voorwaarden (indien van toepassing voor jouw afdeling) is daar ook digitaal terug te vinden.

Inloggen op mijn KNVvL

Je gebruikersnaam voor mijn.KNVvL.nl is je lidnummer. Je wachtwoord kun je opvragen middels de link "wachtwoord vergeten".

Incassomachtiging

Wij streven ernaar de ledencontributie en eventuele verzekeringspremies zo laag mogelijk te houden. Je kunt ons daarbij helpen door een doorlopende incassomachtiging af te geven. Dit bespaart ons administratief werk en je hebt er geen omkijken meer naar! Na inschrijving ontvang je een incassomachtiging die we je willen vragen in te vullen.

Blijf op de hoogte

Als lid van de KNVvL ontvang je om de week een digitale nieuwsbrief over recente ontwikkelingen, activiteiten en nieuws op luchtvaartgebied. Wil je de KNVvL volgen? Wij zijn actief op X, Facebook, LinkedIn en Instagram. Video's kun je vinden op YouTube en het archief van onze magazines is in te zien op ISSUU.

Lidmaatschap stopzetten

Het lidmaatschap van de KNVvL loopt gedurende een kalenderjaar en wordt begin december van het lopende jaar verlengd vanaf 1 januari voor opnieuw een jaar. Mocht je je lidmaatschap om enige reden niet voort willen zetten, regel dit dan voor 1 december. Op deze pagina kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen, neem contact met ons op. We geven je graag meer duidelijkheid.